Vrstvená jablková buchta
Potřebné ingredience
Porce: 1 plech (24x30cm); SUROVINY: tmavé těsto: 150g celozrnné žitné mouky, 75g oleje, 50g třtinového cukru (very dark), 4 lžíce vody, 1 lžíce bio kakaového prášku, 1 vejce; světlé těsto: 100g celozrnné špaldové mouky (hladké), 80g sušeného rostlinného mléka, 100ml datlového sirupu, 1 vejce, 50ml oleje, 5g bio kypřícího prášku; náplň: 1 tvaroh (kostka), 100ml rostlinného mléka, 3-4 nastrouhaná jablka (cca 400g), 20g vanilkové fruktosy, 40g kukuřičného škrobu, skořice
Postup přípravy
http://www.facebook.com/dlabemesmishkou
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé